Costa Blancan suomalaiset sivut

Perinteinen suomalainen joulumenu tarjolla

Maanantaina 3.11. alkaa Torreviejan keskustassa sijaitsevassa ravintolassa perinteisen suomalaisen jouluruoan kattaus. Joulumenuun on suunnitellut ja toteuttanut Suomessa ja Ruotsissa vaikuttava tunnettu keittiömestari Anders Klint. Anders on viime vuodet asunut Suomessa ja on nyt Torreviejassa ensi kevääseen asti perehdyttämässä espanjalaisia pohjoismaisen keittiön saloihin.
 
Joulumenu tarjolla päivittäin
Perinteisen joulumenun tarjoilu alkaa maanantaina 3.11. klo 14, illalla syömään kannattaa tulla viimeistään klo 21.30 aikaan jotta ehtii rauhassa nauttimaan. Joulumenu on tarjolla siis päivittäin, aina 30.12. asti.
 
HUOM! Joulumenun tarjoilua jatketaan kysynnän vuoksi aina 30.12.2014 asti - tervetuloa nauttimaan!
 
Ravintola Love Chocolate sijaitsee keskustassa aivan teatterin vieressä ja “vanhan” keskustakirkon lähellä, Calle Canonigo Torres 3. Ravintolan omistaja Oscar Prades on toisen polven torreviejalainen ravintoloitsija ja innoissaan suomalaisen joulumenuun tarjoamisesta.
 
Joulumenu sisältää kaikki perinteiset ruuat kuten kinkku, erilaiset kalaruuat, laatikot ja rosollit - unohtamatta jäistä Koskenkorva-snapsia aterian sulattelemiseksi. Ravintolasta voivat halukkaat ostaa myös jouluruokia kotiin viemisiksi, mm. valmista kinkkua.

 

>> Lataa joulumenu lisätietoineen tästä linkistä >>.

 

Katso ravintolan sijainti Google Mapsista:

https://goo.gl/maps/7Ys0O

 

Keittiömestari Anders Klintin profiili About.me -palvelussa:

http://about.me/aklint

 

 

Kirjoita kommentti