Costa Blancan suomalaiset sivut

Centro Comercial Habaneras, Torrevieja

Avautuneissa kauppakeskuksissa ollut vilkasta

Lastenvaatteet, pienet kodinkoneet, urheiluvälineet ja lasten uima-altaat ovat olleet kaikkein kysytyimpiä tuotteita nyt, kun suuret kauppakeskukset ovat jälleen saaneet avata ovensa. Torreviejan Habaneras-kauppakeskuksen edustaja Cristina Palacios kertoo, että kesäkuun ensimmäisen päivän myynti oli samalla tasolla kuin viime vuonna samana päivänä.

Turvallisuudesta ei ole tingitty, vaikka ihmisiä onkin paljon liikkeellä. Maskien käyttö on pakollista ja kauppoihin pääsee sisään vain tietty määrä asiakkaita kerralla, mikä on aiheuttanut ajoittain pitkiä jonoja kauppojen ulkopuolelle. Myös Alicanten EL Corte Inglés -tavaratalosta kerrotaan, että päivä on ollut täysin ”normaali” ostospäivä. ”Asiakkaat ovat hyvällä tuulella ja ovat erinomaisesti hyväksyneet turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteet”.

Suurin osa kauppakeskuksista on lisännyt henkilöstöä valvomaan, että turvallisuusmääräyksiä noudatetaan ja muistuttamaan maskin käytön pakollisuudesta ja hansikkaiden käytön suosituksesta.

Valencian itsehallintoalueella aukaisi kesäkuun ensimmäinen päivä ovensa yhteensä yli 3600 suurta liikettä, mikä on toiseksi suurin lukumäärä koko Espanjassa Andalusian jälkeen.

Lähde: https://www.diarioinformacion.com/noticias-suscriptor/alicante/2020/06/02/centros-comerciales-estrenan-fase-2/2269717.html

Kirjoita kommentti