Costa Blancan suomalaiset sivut

feria de sevillanas 2019

Feria de Sevillanas 2019

Keskiviikkona 29.5. alkaa taas Torreviejan suurin kansanjuhla Feria de Sevillanas. Aiemmin Feria de Mayo -nimellä kulkeneen kansanjuhlan teemana on tuttuun tapaan upeat ratsastusesitykset ja -kulkueet, tanssi, musiikkiesitykset, hyvä ruoka ja juoma sekä erilaisten kilpailujen finaalit. Feria-alueella on useita ravintolatelttoja joissa ruoan ja juoman lisäksi tanssia ja musiikkia moneen makuun.

Paikkana on Paseo Maritimon ja alloonmurtajan kupeesta alkava feria-alue (recinto ferial ja recinto portuario, myös tivolialueena tunnettu). Yleisölle pääsy alueelle on maksuton, pääsylippuja tarvitaan lähinnä joihinkin konsertteihin istumapaikan saadakseen.

Keskiviikkona 29. päivä olevat avajaiset käynnistyvät virallisesti klo 20.30 jolloin ohjelmassa on mm. feria-alueen valojen sytytys, musiikkiesityksiä ja ilotulitus.

Torstaina 30. ja perjantaina 31. päivänä karkeloiden virallinen osuus alkaa myös kello 20.30 jatkuen aina myöhään yöllä. Ohjelmaosuus koostuu tanssi- ja musiikkiesityksistä.

Lauantai kesäkuun 1. päivä feriat aloitetaan hieman hengellisemmissä merkeissä. Kaupungin keskustassa sijaitsevassa Parroquia de la Inmaculada Concepción -kirkossa pidetään klo 12 alkaen ferioiden virallinen messu, Misa Rociera de la Feria 2019. Kulkueita hevosineen ja ratsastajineen voi keskustassa ihailla klo 13 alkaen, hevoset vaunuineen myös feria-alueella klo 17 asti. Iltaohjelma tanssi- ja musiikkiesityksineen alkaa lauantaina taas klo 20.30 jatkuen yömyöhään.

Sunnuntaina kesäkuun 2. päivä aloitetaan klo 11 hevosten merkeissä, ratsukot ja valjakkovaunut käyvät feria-alueella yleisön ihailtavina. Sunnuntain iltaohjelma alkaa klo 20.30, ohjelmassa tanssi- ja musiikkiesityksiä. Viimeinen esitys klo 23, ryhmä nimeltä Raya Real esiintyy.

Lataa tästä ohjelmalehtinen. Toimitus ei vastaa mahdollisista virheistä tai muutoksista ohjelmatiedoissa.
 

Kirjoita kommentti