Costa Blancan suomalaiset sivut

Helsinki-Alicante lentoyhteydet lähes tuplaantuvat

Finnair avaa maaliskuun lopulla suoran lentoyhteyden Alicanteen. Aiemmin Finnair on tarjonnut Alicanten yhteyttä ainoastaan välilaskulla yhteistyökumppaneidensa, Iberian ja Airberlinin kanssa. Maaliskuun 26. päivä alkaen Finnair lentää neljä kertaa viikossa suoraan Espanjan aurinkoon.

Finnairin yhteys tulee olemaan niin sanottu “punasilmälento”. Lähtö Helsingistä 21.50, jolloin perillä 01.15. Paluulennon lähtö kello 02:05 jolloin laskeutuminen Helsinki-Vantaalle 7:30.

Finnairin avaus tarkoittaa sitä, että Norwegian saa kilpailijan reitille jota se on yksinään hallinnut jo jonkin aikaa viidellä viikottaisella suoralla lennollaan. Finnairin hinnoittelu vaikuttaa kilpailukykyiseltä: nopea hintavertailu kertoo, että halvimmat Finnairin meno-paluu liput ovat noin 250 euroa, mikä on karkeasti katsoen vain hitusen kalliimpaa kuin vastaavat lennot Norwegianilla. Vertailussa on käytetty Finnairin “Light” -lippuluokkaa joka ei salli check-in matkatavaroita. Check-in matkalaukun hinta on Finnairilla samaa luokkaa kuin Norwegianilla. Turistiluokan lisäksi Finnairilla on tarjolla myös business-luokan lentoja, näiden hinnoittelu on noin kolminkertainen turistiluokkaan.

Finnairin lentoja Helsingistä Alicanteen voi varata osoitteesta https://www.finnair.com/fi/fi/destinations/europe/spain/alicante.

Alicanten ja muutaman Suomen lentokentän lähtevät ja saapuvat lennot löydät verkkolehtemme sivuilta os. http://torrevieja.fi/sijainti-ja-lentoyhteydet/alc-alicante-saapuvat-ja-lähtevät

Kirjoita kommentti