Costa Blancan suomalaiset sivut

Hengenpelastajat aloittivat kautensa Torreviejassa

Uimareiden ja muiden rannalla viihtyvien turvallisuudesta huolehtivat hengenpelastajat ovat aloittaneet kautensa Torreviejassa. Viime perjantaina alkanut hengenpelastajien läsnäolo rannoilla jatkuu aina syyskuun puoliväliin asti.

“Socorristat” ovat rannoilla päivittäin klo 11-19. Kesäkuun loppuun rantavahdit ovat rannoilla Playa de Los Náufragos, Playa del Cura, Playa de Los Locos, Playa de La Mata Sur ja La Mata Centro (La Matan rannan etelä- ja keskiosa).

Vilkkaimpaan loma-aikaan eli heinä-elokuun ajan edellä mainittujen rantojen lisäksi päivystetään rannoilla Cala Piteras, Cabo Cervera, Playa de la Mata pueblo (La Matan keskusta) ja Piscinas de Juan Aparicio (keskustan rannan kävelykadun yhteydessä oleva uimaranta).

Torreviejan kaupunki on myös tänä kesänä järjestänyt rannoille apua liikuntarajoitteisille uimaan menemiseksi ja vedestä nousemiseksi. Puhelinnumerosta +34 647 599 624 voi varata avustajat Playa de Los Náufragos- ja Piscinas de Juan Aparicio -rannoilla. Palvelu on saatavilla heinä-elokuun ajan.

Kirjoita kommentti