Costa Blancan suomalaiset sivut

Rosemary Broadwell ja Charlie Bevill-Warcup

Kadonnut löytyi kuolleena, miesystävä tunnustanut surman

Viime syyskuussa Ciudad Quesadan kodistaan kadonnut Iso-Britannian kansalainen, Rosemary Broadwell, 76 v. (kuvassa) on löydetty maanantaina 9.3. kuolleena. Puoli vuotta kadoksissa olleen naisen miesystävä, Charlie Bevill-Warcup, 75 v. (kuvassa vas.) on tunnustanut surmanneensa kumppaninsa viime syyskuun 15. päivä ja kätkeneensä ruumiin. Kadonneen ruumis löytyikin miehen tunnustettua teon viranomaisille, kätköpaikka oli Algorfassa sijaitseva maa-alue lähellä San Miguel de Salinasta.

Rikosta tutkinut Guardia Civil oli alusta asti epäillyt naisen katoamiseen liittyvän rikoksen, naapurit olivat mm. kertoneet kuulleensa riitelyä katoamista edeltäneenä iltana.

Kadonnutta oli etsitty laajoilta alueilta maastosta, vuorilta ja vesistöistä. Teon jo alustavasti tunnustaneen osuuttakin oli luonnollisesti epäilty, miesystävä oli viimeinen joka oli nähnyt kadonneen elossa ja kertomansa mukaan Rosemary Broadwell oli kadonnut pankkiautomaatilla käydessään. Kadonneen käteisnostosta sen enempää kuin koko käynnistä automaatilla ei ollut mitään jälkiä. Maanantaina mies tunnustukin hakanneensa naisystävänsä kuolleeksi ja tehneensä myöhemmin katoamisilmoituksen.

Surmasta epäillyn vangitsemisoikeudenkäynti on tänään 11.3. Torreviejassa.

Kuva peräisin Facebookista.

Kirjoita kommentti