Costa Blancan suomalaiset sivut

Savonlinna-kvartetti

Kaksi ilmaiskonserttia Torreviejassa ensi viikolla

Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta järjestää kaksi konserttia Torreviejassa alkavalla viikolla. Ensin on kirkkokonsertti katolisessa ja hyväakustisessa keskustan Inmaculada-kirkossa torstaina 1. maaliskuuta, klo 17.00 ja toinen konsertti Torreviejan Musiikkitalossa (Palacio de la Música) lauantaina 3. maaliskuuta klo 18.00.

Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy, mutta ohjelmia saa ennen konsertteja srk-kodista (Calle Maldonado 2) tai konserttipaikkojen ovilta 10 eurolla.

KIRKKOKONSERTTI
Kirkkokonsertissa vierailee Savonlinna-kvartetti, joka on perustettu 1993. Tämä ammattijousikvartetti konsertoi ympärivuotisesti Savonlinnan seudulla ja ympäristökunnissa. Lisäksi kvartetin jäsenet toimivat äänenjohtajina Savonlinnan Orkesterissa sekä tuntiopettajina Savonlinnan Musiikki- ja tanssiopistossa.

Konsertteja ja esiintymisiä kvartetilla on vuosittain 50 – 60. Torreviejan kirkkokonsertissa kuullaan rakastettua suomalaista hengellistä musiikkia instrumentaalisesti sekä Esa Pyöriän laulamana. Kvartettisovituksista vastaavat Ilkka Vesioja ja Esa Pyöriä.

MUSIIKKITALON KONSERTTI
Palacio de la Música -salin konsertissa kuullaan monipuolinen ohjelma jousikvartetille kirjoitettua sekä sovitettua musiikkia. Konsertissa voit kuulla klassisen musiikin helmiä Suomesta ja maailmalta. Säveltäjänimiä ovat mm. Merikanto, Kuula, Tšaikovski, Piazzolla.
Konsertteihin on vapaa pääsy ja ohjelman hinta on 10 euroa.

Esimakua kvartetin taidoista saa lauantain messussa katolisessa kirkossa klo 12 alkaen.

Konserteista uutisoi Voitto Korhonen.

Kirjoita kommentti