Costa Blancan suomalaiset sivut

Kamariorkesteri Lohjalta tulossa vierailulle Torreviejaan

Costa Blancan suomalaisen ev.lut. seurakunnan kevätkonserttisarja Torreviejassa saa jatkoa nyt sunnuntaina, kun lohjalainen kamariorkesteri Collegium Musicum Lohja esiintyy kulttuurikeskus Virgen del Carmenissa klo 17.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ohjelman saa 10 eurolla ovelta.

Collegium Musicum Lohja on vuonna 1971 perustettu kamariorkesteri, joka toimii yhteistyössä Lohjan seurakunnan kanssa ja tämän tukemana. Orkesterin taiteellinen johtaja on Michael Ertz.

Ohjelmistossa on eri aikakausien musiikkia, jota orkesteri nyt esittää 30-vuotisjuhlavuottaan viettävän suomalaisseurakunnan kutsumana torreviejalaisille. Orkesteri esiintyy säännöllisesti Lohjan seurakunnan tilaisuuksissa sekä yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöidenkin tilaisuuksissa.

Collegium Musicum on konsertoinut myös monissa Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa. Ulkomailla se on omien konserttien lisäksi esiintynyt jumalanpalveluksissa, palvelukeskuksissa ja kouluissa.

Orkesteri on soittanut myös useita kertoja Wienin Suomen-suurlähetystön itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Orkesteria johtaa kanttori Harri Kerko.

Ohjelmassa on mm. John Zaradinin suite 2 Interludes for Guitar & Strings Orchestra (Homage to Ole Halen) sekä Esa Pyöriän kymmenosainen Saimaa-sarja jousiorkesterille. Torreviejassa orkesterin solistina piti esiintyä kitarataiteilija Janne Lehtisen, joka valitettavasti sairastuneena on kuitenkin estynyt esiintymästä. 

Kulttuurikeskus Virgen del Carmen on Calle Ramon Galludin ja Calle del Marin kulmauksessa.

Costa Blancan suomalainen ev.lut. seurakunta toivottaa tervetulleiksi konserttiin!

Konsertista kertoi seurakunnan tiedotustiimin Voitto Korhonen.

Kirjoita kommentti