Costa Blancan suomalaiset sivut

Torreviejan kaupunginhallitus 2019

Kaupunginhallinnon 100 ensimmäistä virkapäivää tarkastelussa

Pormestari Eduardo Dolón vakuuttaa työskennelleensä ensimmäisestä virkapäivästään lähtien sen eteen, että Torreviejasta tulee jälleen aktiivinen, eläväinen ja dynaaminen kaupunki.
Dolón kertoo, että 100 päivän aikana kaupunginhallitus on toteuttanut 369 parannustoimenpidettä kaupungissa. Näistä suuri osa on ollut kaupungin julkisen valaistuksen. Lisäksi on parannettu liikkuvuutta, puhdistettu yleisiä alueita, korjattu teitä ja katuja sekä uusittu kaupunkikalusteita (penkit, aidat, puomit jne).
 
Dolónin mielestä kaupungin on pystyttävä tarjoamaan asukkailleen parempia palveluita. Esimerkkinä epäonnistumisesta hän mainitsee Torreviejan rannat, joilla ei koko kesäkautena ole ollut vuokrattavana aurinkovarjoja tai aurinkotuoleja tarvittavien sopimusten puuttuessa.
 
Dolón kertoo myös, että Torreviejassa aloitettiin 3.7.2019 uuden järjestelmällisen puhdistussuunnitelman täytäntöönpano. Tähän mennessä kaupungissa on puhdistettu jalkakäytäviä ja katuja perusteellisesti, torjuttu rikkakasveja, kerätty asukkaiden jättämiä jätekasoja, korvattu 30 kierrätyslasisäiliötä uusiin ja lisätty normaaleja jäteastioita. 10.7.2019 pitkän korjauksen jälkeen avattiin myös Avenida de las Habanerasin ja Punta Margallan välinen merenrantapaseo vihdoin yleisölle. Locosin rannalta pääsee nyt kävelemään rantaa pitkin kaupungin keskustaan.
 

Kirjoita kommentti