Costa Blancan suomalaiset sivut

Norwegian 737-800

Norwegian aloittaa jälleen lennot Alicanteen

Suurissa vaikeuksissa kamppaillut halpalentoyhtiö Norwegian ilmoittaa aloittavansa heinäkuun alusta jälleen lennot Alicanteen. Alicanteen lennetään Oslosta, Bergenistä, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Oslosta Alicanteen lennetään päivittäin. Bergenistä lennetään lauantaina, Kööpenhaminasta tiistaina, torstaina ja lauantaina. Tukholmasta puolestaan pääsee maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina.

Alicanten lisäksi lennot aloitetaan jälleen Barcelonaan, Málagaan, Palma de Mallorcalle ja Gran Canarialle. Viikottaisia lentoja näihin kohteisiin tulee yhteensä 84. Norwegian nostaa käytössä olevaa lentokonekapasiteettiaan nykyisestä kahdeksasta koneesta kahteenkymmeneen.

Yhtiön toimitusjohtaja Jacob Schram lupaa, että lentoja tullaan lisäämään edelleen kysynnän kasvaessa.

Norwegian on ollut johtava lentoyhtiö Espanjan ja Skandinavian välillä 46% markkinaosuudellaan. Sen siivillä lensi viime vuonna 4,47 miljoonaa matkustajaa Espanjan aurinkoon.

Päivitys 23.6.2020 klo 12:45 Helsingistä on mahdollista lentää Alicanteen Boutique Flights -yrityksen järjestämillä suorilla lennoilla, https://boutiqueflights.com/

Lähde: https://www.diarioinformacion.com/alicante/2020/06/17/norwegian-remota-operaciones-verano-volara/2274143.html
Kuva: Norwegian.com

Kirjoita kommentti