Costa Blancan suomalaiset sivut

Norwegian: lakkoneuvottelut kriittisessä vaiheessa

Ruotsalaisen Dagens Nyheterin mukaan Norwegianin johto on tehnyt lakkoileville työntekijöille uuden sovintoesityksen. Kumpikaan osapuoli ei ole suostunut kertomaan julkisuudessa neuvottelujen yksityiskohdista.

Sovintoneuvottelut ovat jatkuneet yli vuorokauden, tänään oli suomalaisen Ilmailualan Unionin tukilakkopäivä. IAU:n tukilakko päättyi Suomen aikaa klo 17. Norwegian perui tänään valtaosan Suomen lennoistaan. IAU:n tanskalainen kollegajärjestö on myös antanut ennakkovaroituksen tukilakkoon ryhtymisestä.

Dagens Nyheterin mukaan Norwegian on varoittanut joutuvansa lomauttamaan lisää työntekijöitä jos lakko pitkittyy. Tällä hetkellä lakossa on n. 700 lentäjää ja lomautettuna n. 800 työntekijää. Viivästyksiä lentoihin on kuulemma luvassa vaikka lakko tänään sunnuntaina päättyisikin.

Asiakkaitä pyydetään varmistamaan lentotilanne Norwegianin sivuilta https://www.norwegian.com/fi/customer-services/flight-status/ tai olemaan korvaavien lentojen tai korvausten tiimoiltä yhteydessä asiakaspalvelunumeroon +47 21 49 21 49.

Kirjoita kommentti