Costa Blancan suomalaiset sivut

Playa, Benidorm

Rantaraivo puhkesi Benidormissa

Benidormin Playa Levante -rannalle on otettu käyttöön ajanvarausjärjestelmä. Rannalle pääsee ainoastaan varaamalla ajan etukäteen netistä tai jonottamalla aamulla ajanvarauspisteessä. Tämä on hämmentänyt ja raivostuttanut ihmisiä, jotka ovat aikoneet rannalle uudesta järjestelmästä tietämättöminä.

Ihmisten on ollut vaikea ymmärtää, että rannalle ei pääse helposti, vaikka koronarajoituksia onkin purettu suurelta osin. Varausjärjestelmää moititaan muun muassa siitä, että se ei määrittele tarkkaa aikaa rannalla oloon. Se myös harmittaa niitä, kenellä ei ole nettiyhteyttä, koska he joutuvat jonottamaan aamulla aikaisin varausluukuilla.

Levanten rannalle on merkittynä Benidormin Levanten rannalla on 1 552 kappaletta 4x4 neliömetrin tontteja. Jokaiselle tontille saa mennä 4 henkilöä.

Ilman nettiyhteyttä olevat rantaihmiset joutuvat vielä klo 12 jälkeen jonottamaan uudestaan, mikäli haluavat ajan seuraavalle päivälle. Rannan varauspisteestä kerrotaan, että esimerkiksi perjantaina klo 14.30 mennessä oli varattu jo 1200 aikaa lauantaille, eli 80 % kaikista rantapaikoista.

Lähde: https://www.diarioinformacion.com/noticias-suscriptor/benidorm/2020/07/18/vergonzoso-vengas-pasar-vacaciones-hagan/2283544.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sus_matinal&utm_content=web

Kirjoita kommentti