Costa Blancan suomalaiset sivut

Image: 

Residencial Aroma, Torrevieja, villa 3 mh + 3 kph, alk. 350 000€

Residencial Aroma on Torreviejan Torreblancaan, kaupungin korkeimmalle kohdelle valmistuva asuinalue. Aluelle rakennetaan omakotitaloja eli villoja kahdessa vaiheessa. Nyt on valmistumassa ensimmäinen, viisi taloa käsittävä kokonaisuus.

Kaikissa taloissa on kolme makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, oma piha, uima-allas, kattoterassi ja autotalli. Autotalliin mahtuu kaksi autoa, tallin voi rakennusvaiheessa muuttaa myös asuin/harrastetiloiksi.
 
Näistä ensimmäisen vaiheen viidestä talosta kolme on jo myyty. Toinen myynnissä olevista taloista tulee toimimaan jonkin aikaa esittelytalona, tämän talon hinta on 430 000€. Talo myydään kalusteineen ja varusteineen. Muihin taloihin verrattuna kellarikerroksen isosta autotallista on lohkaistu tilaa asuinkäyttöön, kellariin tulee kaksi makuuhuonetta lisää, eli taloon tulee yhteensä viisi makuuhuonetta.
 
Toinen varattavissa oleva talo on isommalla, 574m2 tontilla, hintaan 530 000€. Molemmat valmistuvat helmikuussa 2016.
 
Alueen toiseen vaiheen talot tulevat myyntiin ja varattaviksi lähiaikoina. Toisen vaiheen talot rakennetaan kahden kokoisille tonteille, n. 300-500 m2. Hinnat näille toiseen vaiheen taloille tulevat olemaan n. 350 000€.
 

>> Katso kuvat ja lisätiedot nyt myynnissä olevista taloista >>