Costa Blancan suomalaiset sivut

residencial_isla_2_torrevieja

Residencial La Isla II – jatkoa menestystarinalle!

-- SPONSOROITU ARTIKKELI --
Residencial La Isla II on jatkoa huippusuositulle, viime vuonna valmistuneelle  La Isla I -kohteelle. Maltillinen hinnoittelu ja toimivat pohjaratkaisut yhdistettynä hyvään sijaintiin saivat pohjoismaalaiset ostajat innostumaan, ja samoja ennusmerkkejä on ilmassa nytkin – uudesta kohteesta on jo tullut kohtuullisesti ennakkotiedusteluja.

Sijainti ja asunnot – La Isla II
Asunnoissa on 2-3 makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Alakerran asunnoilla on oma piha, yläkerran asunnoilla oma kattoterassi. Asuntoihin sisältyy oma parkkipaikka maan alle rakennettavasta parkkihallista. Asunnon ostajien on mahdollista myös lunastaa oma varastokomero.
 
Asuinyhteisön keskelle rakennettavat yhteiset tilat jossa viheralue ja uima-allas, ovat ainoastaan asukkaille.
 
Kohteen sijainti (karttalinkki) Torreviejan Aguas Nuevas -alueella on ihanteellinen: lähellä palveluita, lyhyt matka Torreviejan kantakaupunkiin, Välimeren rantaan reilu 1 km. Paikallisbussin pysäkki on lähellä. Perjantaimarkkinat, Habaneras-ostoskeskus, koulut, kaupungin liikuntakeskus yms. parin kilometrin säteellä.
 
Residencial La Isla II:n rakennuttaja on useita asuinyhteisöjä ja kerrostaloja Torreviejassa rakentanut, laadukkaista asunnoista tunnettu perheyritys.
 
Lisätietoja lähiviikkoina, ota yhteyttä lomakkeella
Asuntojen hinnat rakennuttaja vahvistaa lähiviikkoina. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, saat hintatiedot ensimmäisten joukossa. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia, Juha Seppälä, +358 40 510 1979 tai +34 656 441 193 ja email juha.seppala@spkoti.fi.
 
Kohteen rakennustyöt aloitetaan kesän 2020 aikana, valmistuminen ajoittuu vuoden 2021 syksylle. Asuntojen varaaminen aloitetaan hintojen julkistamisen yhteydessä.
 
Asuntoterveisin Espanjasta,

Sp-Koti Espanja, Costa Blanca
Avenida de las Habaneras, 58
03182 Torrevieja
Katso toimistomme sijainti kartalla >>
Katso kohteemme Etuovi.com -palvelussa >>.
 

Kirjoita kommentti