Costa Blancan suomalaiset sivut

Image: 

Residencial Sol de la Veleta, Torrevieja - asunnot alk. 166 900€

Torreviejan eteläosassa sijaitsevaan La Veletan kaupunginosaan on nousemassa upea asuinyhteisö Residencial Sol de la Veleta. Asuntojen hinnat alk. 166 900€.

La Veleta tunnetaan Torreviejassa arvoasunnoistaan, viheralueista ja Välimeren läheisyydestä. Palvelut ovat lähellä, kantakaupunki on aivan kivenheiton päässä, kävelymatkan päässä on mm. päivittäistavarakauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hyvästä hoidosta tunnettu Torreviejan sairaala on reilu kilometrin päässä.
 
Kävelymatkan päässä on myös kolme upeaa rantaa: Playa de la Veleta, Cala Ferris ja Rocio del Mar. Cala Ferris on suojeltu luonnonranta ja ulkoilualue palmumetsineen.
 
Sol de la Veleta koostuu 15 asunnosta kolmessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma piha ja terassi, toisen kerroksen asunnoissa terassit ja ylimmän kerroksen asunnoissa oma, iso kattoterassi jossa mm. poreamme, grilli kesäkeittiöineen ja panoraama-näkymät Välimerelle.
 
Kaikissa asunnoissa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, keittiö ja olohuone. Toinen kylpyhuone on en-suite eli makuuhuoneen yhteydessä, kaappitilaa on runsaasti seinärakenteisiin upotetuissa vaatekaapeissa ja -laatikostoissa. Kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Koko asunnon ilmastointi on valmiiksi asennettu, jokaisen huoneen lämpötilan voi säätää erikseen. Olohuoneen valaistus on säädettävissä portaattomasti.
 
Kaikkiin asuntoihin sisältyy oma pysäköintiruutu ja varastokomero alle rakennetusta pysäköintihallista. Hallista noustaan suoraan asuinkerroksiin hissillä.
 
 
Sol de la Veletan rakennuttaja on tunnettu laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta viimeistelystä. Rakenteet on eristetty asumismukavuuden lisäämiseksi paitsi lämpötilojen myös akustiikan ja äänieristyksen osalta. Espanjassa harvinaisemmat lämpö- ja kylmäeristeet säästävät myös sähkölaskussa.
 
Ikkunoiden alumiiniset suojakaihtimet (persianat) on motorisoitu. TV-, puhelin- ja internet-yhteyden esiasennukset on tehty asuntoihin. Asunnosta on videopuhelinyhteys taloyhtiön ulkoportille. Myös hälytinjärjestelmä on valmiiksi asennettu asuntoihin.
 
Lattioiden pintamateriaalina on kivilaatta. Ulko-ovi on paksu, turvalukituksella varustettu ovi. Kylpyhuoneiden lasitukset on tehty turvalasista ja lattioiden liukkautta vähennetty erikoiskäsittelyllä.
 
 
Asuinyhteisön uima-allas on vain asukkaiden käytössä. Altaan vesi puhdistuu ihoystävällisellä suolalla. Allasalueelle asennetaan aurinkovarjot viihtyvyyden lisäämiseksi.
 
Koko rakennus tehdään Espanjan tiukkoja seismologisia rakennusmääräyksiä noudattaen. Rakenteilla on viime kädessä rakennuttajasta riippumaton, 10 vuoden pakollinen takuu vakuutusyhtiön kautta. Asunnonostajien kaikilla maksuilla on lisäksi täysimääräinen pankkitakuu notaarilla tapahtuvaan asunnon luovutukseen ja kaupan vahvistamiseen asti.
 
Sol de la Veleta on nyt myynnissä ja varattavissa kauttamme. Asuintalo valmistuu kesäkuussa 2015, esittelytalo on valmis ja järjestämme tutusmiskäynnin kiinnostuneille.