Costa Blancan suomalaiset sivut

Runway laajentaa asiakaspalvelukeskustaan Torreviejassa

Torreviejan pormestari José Manuel Dolón kutsuttiin tällä viikolla yhdessä kaupungin hallintoasioista vastaavan Donmigo Solerin kanssa tutustumaan Runway-yrityksen Torreviejan toimipisteeseen. 
 
Latviassa päämajaa pitävä Runway on useissa Euroopan maissa toimiva outsourcing-palveluntarjoaja, jolla on reilut 900 työntekijää eri toimipisteissään. Torreviejan toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä 99 henkilöä. Torreviejan toimipisteestä toimitetaan mm. asiakaspalvelun ulkoistuspalveluita Norwegian-lentoyhtiölle.
 
Vierailun isäntinä toimivat Runwayn Torreviejan toimipisteen vetäjä Mikkel Kroyer Jensen sekä toimipisteen tiimipäälliköitä. Yrityksen suunnitelmissa on kasvattaa Torreviejan toimipistettä 50 työntekijän verran. Puolet palkattavista työntekijöistä on tarkoitus värvätä paikan päältä Espanjasta ja loput Skandinaviasta ja Baltiasta.
 
Vierailun aikana pormestari ilmaisi tyytyväisyytensä Runwayn läsnäoloon Torreviejassa ja lupasi kaupungin omalta osaltaan auttavan mm. työntekijöiden asettumista Torreviejaan. Runwayn edustajat korostivat myös yrityksen tavoitetta toimia vastuullisesti paitsi työntekijöiden myös sosiaalisten kysymysten ja ympäristön osalta.
 
Runwaylla on tälläkin hetkellä useita työpaikkoja tarjolla, lisätietoa yhtiöstä ja työpaikoista os. http://www.runwaybpo.com/
 
Lähde: Torrevieja.es

Kirjoita kommentti