Costa Blancan suomalaiset sivut

Torrevieja Sede Electronica web

Sähköinen asiointi käyttöön Torreviejassa

Torreviejan kaupunginhallinto on ottanut kesäkuun alussa käyttöön uuden sähköisen asiointipalvelun Sede Electrónica. Palveluun on sisällytetty 180 erilaista asiakirjaa, anomusta ja pyyntöä, jotka voi nyt hoitaa kokonaan sähköisesti. Yksi esimerkki näistä asiakirjoista on todistus empadronamientosta eli kaupungin asukkaana olemisesta.

Kaupunginvaltuuston virkamiehet ja muu henkilökunta on opiskellut kuukauden ajan uutta tietojärjestelmää ja uusia sähköisiä prosesseja. Palveluun pääsee kirjautumaan verkkosivuilla www.torrevieja.es. Lista sähköisistä palveluista löytyy tämän linkin kautta: https://torrevieja.sedelectronica.es/dossier.10. Palveluun pääsee kirjautumaan hankkimalla ensin digitaalisen tunnistuksen. Sen hankkimiseksi löytyy englanninkieliset ohjeet täältä: https://clave.gob.es/clave_Home/en/registro/Como-puedo-registrarme.html?fbclid=IwAR1H6wcQ9z6LwWyqdxar92jhhiPl8QOH4fpRSo7IY3APzLfVc9VWfd-vgAU.

Torreviejan pormestari Eduardo Dolón toivoo kansalaisten, yritysten ja yhdistysten alkavan käyttämään näitä sähköisiä palveluja, koska ne nopeuttavat ja virtaviivaistavat asioiden käsittelyä ja parantavat palveluiden laatua. ”Palvelua on vaadittu jo vuosia ja nyt koronapandemian takia se vihdoin toteutettiin ennätysajassa”.

Lähde: http://www.torrevieja.es/sal/noticias/2020/06/En%20marcha%20la%20Administracion%20Electronica/index.aspx, https://www.diarioinformacion.com/vega-baja/2020/06/01/torrevieja-digitaliza/2269591.html

Kirjoita kommentti