Costa Blancan suomalaiset sivut

Sisustetaan Espanjan kotia

Uusi koti Espanjan auringossa ja haluat viimeistellä sen oman näköiseksi? Vai onko vain tullut aika päivittää Espanjan kodin sisustusta? Torreviejasta ja lähistöltä löytyy monia sisustustavaraa, lamppuja ja tekstiilejä myyviä liikkeitä monenlaiseen makuun. Voit poimia tästä artikkelista vinkkejä sisustuksesi täydentämiseen. Emme käsittele tässä artikkelissa kiinakauppoja emmekä Ikeaa, koska Ikean tarjonta lienee kaikille tuttu.
 
Lúzete
Lúzete on espanjalainen ketju, joka myy pääosin valaisimia. Liikkeissä myydään kuitenkin myös sisustustavaraa kuten pikkupöytiä, laatikostoja, koristetyynyjä ja peilejä. Nettikaupan kautta voit myös tilata huonekaluja. Lúzete löytyy sekä Torreviejasta maantie CV-905:n varrelta että Orihuelasta maantie N-332:n varrelta. 80% Lúzeten myymistä valaisimista on ketjun omaa tuotantoa, joten heiltä on mahdollista saada myös varaosia, mikäli Led-lamppusi menee rikki. 
Lisää tietoa löytyy täältä: https://www.luzete.es/. Löydät Lúzeten täältä.
 
La Hoya Hermosa
Luzeten tapaan La Hoya Hermosa on valaisimiin erikoistunut liike, mutta liikkeestä löytyy myös huonekaluja, ulkokalusteita ja sisustustavaraa. Torreviejan liike löytyy maanatie CV-905:n varrelta. Nettisivut eivät valitettavasti ole tällä hetkellä kovin informatiiviset, joten kannattaa poiketa liikkeeseen.
Lisää tietoa tämän linkin kautta: http://lahoyahermosa.com/. Linkki Torreviejan liikkeen sijaintiin löytyy tästä ja Orihuelan liikkeen sijaintiin tästä.  

Casa
Casa on belgialainen kodinsisustukseen suuntautunut ketju, jolla on liikkeitä useissa Keski-Euroopan maissa. Torreviejan liike sijaitsee Avenida de las Cortes Valencianas -kadun varrella. Liikettä on hiljattain remontoitu. Liikkeestä löytyy tekstiilejä, sisustustavaraa, pieniä huonekaluja sekä astioita edulliseen hintaan ja skandinaaviseen makuun.
Lisätietoa löytyy täältä: https://es.casashops.com/es/. Liike löytyy täältä.

Zara Home
Zara Home on espanjalaisen Zara-ketjun sisustusliike, josta voit löytää todella kauniita kodin tekstiilejä. Valikoima ja väriskaala vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Zara Home löytyy sekä Torreviejasta Habaneraksen ostoskeskuksesta, että Zenia Boulevardin ostoskeskuksesta. Zarasta voit hankkia etenkin kauniita petivaatteita, pyyhkeitä, pöytäliinoja ja päiväpeittoja. On hyvä huomioida, että tyynyt ovat Espanjassa eri kokoisia kuin Skandinaviassa. Jos sinulla on ompelukone käytössä, niin ison tyynyliinan voi tarvittaessa helposti muokata Skandimitoitettuihin tyynyihin sopivaksi. Pussilakana on espanjaksi funda nórdica ja niitä löytyy myös Zara Home:sta.
Tekstiilien lisäksi Zara Home myy pieniä huonekaluja, astioita, mattoja ja valaisimia sekä monenlaista sisustustavaraa kuten huonetuoksuja, valokuvakehyksiä, astioita ja kynttilänjalkoja. Tarjontaa ei itse liikkeissä ole välttämättä kovinkaan paljoa, mutta nettikauppa toimii. 
Linkki nettisivuille löytyy täältä: https://www.zarahome.com/es/
 
Leroy Merlin
Rautakauppa- ja puutarhaliikkeeksi profiloitunut ranskalainen Leroy Merlin on myös hyvä valaisinten, tekstiilien ja sisustustarvikkeiden ostopaikka. Etenkin kylpyhuoneeseen tarkoitettuja sisustustavaroita (pyyhekoukkuja, saippuakoteloita, suihkuverhoja, mattoja ym.) löytyy iso valikoima. Leroy Merlinissä on myös suuri valikoima mattoja, verhoja ja tapetteja. Torreviejaa lähin Leroy Merlin sijaitsee Zenia Boulevardin ostoskeskuksessa. Linkki nettisivuille löytyy täältä: https://www.leroymerlin.es/

Conforama
Ranskalainen Conforama on yksi Euroopan suurimpia huonekaluketjuja, joka myy myös paljon kodin sisustustavaraa kuten tekstiilejä, peilejä ja koriste-esineitä. Lähin liike löytyy Zenia Boulevardin ostoskeskuksesta. Hinnat ovat hyvin kohtuulliset. Seuraamalla Conforaman blogisivuja voit löytää inspiraatiota omaan sisustukseesi: https://blog.conforama.es/ Voit lukea lisää tarjonnasta täältä: https://www.conforama.es/

Decoquality
Zenia Boulevardin ostoskeskuksessa sijaitsee hauska Decoquality-sisustusliike, joka saa vierailijan väkisinkin hyvälle tuulelle. Täällä myydään valaisimien lisäksi erikoisia ja mielikuvituksellisia huonekaluja sekä sisustusesineitä. Jos haluat kotiisi jonkun huomiota herättävän peilin tai koriste-esineen, vaikkapa kimaltavan leopardin, niin Decoqualityn valikoimasta saatat löytää aarteesi. Tuotteet ovat laadukkaita ja useasti myös uniikkeja, joten hinnatkin ovat korkeahkot. Alennusmyynnin aikaan täältä voi tehdä hyviä löytöjä. Tutustu tarjontaan tämän linkin kautta: https://decoquality.com/gb/

Jysk
Tanskalaisella Jysk-ketjulla on myös liike Torreviejassa Punta Marinan ostoskeskuksessa maantie N-332:n varrella. Jysk on hyvä paikka ostaa huonekalujen lisäksi edullisesti tekstiilejä, tyynyjä ja peittoja. Valikoima ja väriskaala on hyvin skandinaavistyylinen. Löydät lisätietoa täältä: https://www.jysk.es/. Linkki Jyskin sijaintiin löytyy täältä.

Maisons du Monde
Jos olet Murcian tai Alicanten retkelle menossa, niin käynti ihanassa Maisons du Mondessa kannattaa. Murcian liike löytyy kohtalaisen läheltä Ikeaa valtatie AP-7:n vierestä Nueva Condominan ostosalueelta. Alicanten liike sijaitsee Parque Vista Hermosan ostoskeskuksessa Avenida Antonio Ramos Carratalá -kadulla. Maisons du Mondesta löytyy huonekalujen lisäksi todella suuri valikoima sisustusesineitä, valaisimia, tekstiilejä, tyynyjä, astioita ja keittiötarvikkeita. Maisons du Monde on ranskalainen ketju (nimi suomeksi tarkoittaa Maailman Kodit) ja hinnat ovat kohtuullisia. Voit valita tuotteita useasta eri tyylisuunnasta, kuten klassinen, teollinen, itämainen, merellinen, moderni, retro, maalaisromanttinen jne.
Lisätietoa ja kuvia löytyy nettisivuilta: https://www.maisonsdumonde.com/ES/es. Linkki Murcian liikkeen sijaintiin löytyy täältä ja Alicanten liikkeen sijaintiin täältä.
 

Kirjoita kommentti