Costa Blancan suomalaiset sivut

TorreTeam Niklander

TorreTeam Niklander on suomalaisomisteinen yritys Torreviejassa, Espanjan itärannikolla. Vuokraamme loma-asuntoja Torreviejassa ja lähiseuduilla. Tarjoamamme asunnot on kalustettu ja varusteltu suomalaiseen makuun, kodinomaista asumista varten. Riittääkin, että asiakkaamme tuo mukanaan vain lomamielen sekä henkilökohtaiset matkatavaransa. Valikoimaamme kuuluu erikokoisia asuntoja, asiakkaamme ovat pääsääntöisesti suomalaisia omatoimimatkailijoita.

Olemme vastassa saapuessasi asunnolle, tarvittaessa tapaamme jo lentokentällä ja viemme perille asti. Opastamme paikan päällä asunnolla perusasiat kuten ovien lukitukset ja muut asumiseen liittyvät seikat. Asumisen päättyessä tulemme myös tapaamaan ja varmistamme sujuvan asunnon luovutuksen.

Paitsi asumispalveluita, toimitamme alihankkijoiden avulla mm. siivous-, kotivahti-, kiinteistöhuolto- sekä ATK-tukipalveluja niin asuntojen omistajille kuin asukkaillekin.

Asuntotarjontamme ja varausjärjestelmämme löytyy webistä os. www.torreteam.com. Palvelemme asiakkaitamme myös Facebookissa os. facebook.com/torreteam. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme uutiskirjeen jonka voit tilata Facebook-sivujemme kautta.

Meille voit myös toki soittaa ja lähettää sähköpostia:

Jari Niklander
+34 634 307 965
jari@torreteam.fi

Tervetuloa Torreviejaan viihtymään!
 

Kirjoita kommentti