Costa Blancan suomalaiset sivut

Playa de Los Locos, Torrevieja

Torrevieja toivoo lisää kotimaisia turisteja

Torreviejan pormestarin Eduardo Dolónin mielestä kaupunki on tänä kesänä valmis vastaanottamaan tavanomaista enemmän lomailijoita muualta Espanjasta. Koronapandemian myötä ulkomaanmatkailu on vähentynyt ja myös Torrevieja toivoo hyötyvänsä lisääntyneestä kotimaanmatkailusta.

Dolón kertoo, että tilapäismajoitukseen tarkoitettujen turistiasuntojen määrä on kasvanut viime vuosina todella paljon. Turistiasunnot ovat kaupungin pääasiallisin majoitusmuoto, koska hotellipaikkoja on vain 2000. Kokonaisuudessaan kaupungista löytyy majoitustilaa 250 000 lomailijalle.

Pormestari vakuuttaa, että myös kaikki ulkomaalaiset lomailijat voivat tulla Torreviejaan rauhallisilla mielin. ”Turvamääräyksiä noudatetaan tarkasti ja meillä on kaksi sairaalaa, jotka ovat tehneet hienoa työtä pandemian aikana. Torreviejassa ei myöskään ole ollut uusia koronatartuntoja enää aikoihin. Uimarannat ovat auenneet ja kaupunki on palkannut 150 työntekijää valvomaan turvamääräysten noudattamista”.

Lähde: https://www.diarioinformacion.com/vega-baja/2020/06/17/torrevieja-oportunidad-brillante-ahora-potenciar/2274059.html

Kirjoita kommentti