Costa Blancan suomalaiset sivut

Terraza Torrevieja

Torreviejaan lisää ulkoterasseja

Lähes 100 ravintoloitsijaa Torreviejassa on pyytänyt kaupunkia sulkemaan 13 katua keskustassa joko kokonaan tai osittain autoliikenteeltä, jotta ravintolat voisivat laajentaa kaduilla olevia ulkoterassejaan. Tänä vuonna yhteensä 419 ravintolalle on myönnetty lupa ulkoterassiin.

Pyynnöt tullaan käsittelemään ja ratkaisemaan lähiviikkojen aikana. Lupa tullaan todennäköisesti myöntämään ainakin seuraaville kaduille: Calle Bazán, Calle Zoa, Calle Pedro Lorca, Calle Azorín, Avenida de los Españoles ja Paseo Maritimo La Matassa.

Kaupungilta muistutetaan, että ensin on huolehdittava siitä, että hälytysajoneuvoille ja tavarantoimittajille turvataan pääsy keskustan kaduille.

Ravintoloiden tavoitteena on elvyttää koronapandemian aiheuttamaa kassavajausta. Loma-aikana ihmiset istuvat mielellään terasseilla. Ulkoterasseilla on myös väljemmät koronarajoitukset kuin sisätiloissa.

Monet uuden terassiluvan saaneet ravintolat ovat jo lisänneet tuoleja ja pöytiä kaduille, mikä on aiheuttanut myös harmia. Ne vievät runsaasti pysäköintitilaa, jota keskustassa on muutenkin vähän. Jotkut ravintolat ovat myös kieltäneet jalankulkijoita kävelemästä terassikäyttöön otetulla jalkakäytävällä.

Ravintoloiden, baarien ja yökerhojen uudelleenaukaisemisen jälkeen poliisi on tehnyt lukuisia tarkistuksia hygieniasääntöjen ja etäisyyksien noudattamisesta. Huomautuksia on annettu, mutta toistaiseksi ravintoloitsijat ovat välttyneet sakoilta.

Lähde: https://www.diarioinformacion.com/noticias-suscriptor/vega-baja/2020/07/07/hosteleria-torrevieja-urge-cierre-trece/2279906.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sus_matinal&utm_content=web

Kirjoita kommentti