Costa Blancan suomalaiset sivut

Torreviejassa startti Costa Blancan yrittäjäyhdistykselle

Perjantaina 13.4.2018 pidettiin Torreviejassa, NBA Consultingin toimitiloissa Costa Blancan yrittäjäyhdistyksen “starttikokous”. Mukana kokouksessa oli viitisenkymmentä alueella jo toimivaa tai tänne siirtymistä suunnittelevaa yrittäjää. Päätellen runsaasta osallistumisesta ja hyvistä ideoista yhdistykselle on tilausta. Kokouksen osallistujat mm. jakaantuivat ryhmiin miettimään toiminnan kulmakiviä ja ideoita esiteltiin puolin ja toisin.

Erittäin hyvänä vetona kokouksessa oli mukana Costa del Solilla toimivan Suomen Yrittäjien jäsenyhdistyksen Aurinkorannikon Yrittäjät ry:n Kari Tiihonen, Irina Viitala ja Taina Tuomikorpi. Kari, Irina ja Taina pitivät vuorollaan puheenvuorot kertoen toiminnastaan ja vastasivat kysymyksiin. Aurinkorannikon Yrittäjät ry on ensimmäinen virallinen Suomen Yrittäjien alainen ulkomailla toimiva yhdistys. Myös Costa Blancan tuleva yrittäjäyhdistys tulee toimimaan Suomen Yrittäjien alaisena yhdistyksenä.

Lisätietoa Costa Blancan yrittäjäyhdistyksen toiminnasta ja tulevista tapahtumista voi tiedustella yhdistyksen aktiiveilta:
Matti Honkanen (puheenjohtaja) matti@nbaconsulting.es
Heidi Saarikko (tapahtumat) zariko@zariko.com
Lauri Sintonen (jäsenhankinta, tapahtumat) lauri@jubile.fi
Marinka Nyqvist (sihteeri) mirage@marinka.fi

Kuuntele Heidi Saarikon kommentit tuoreeltaan heti kokouksen päätyttyä. Voit ladata haastattelun omalle koneellesi tästä linkistä tai kuunnella sen alla olevan Soundcloud-linkin kautta.

Kirjoita kommentti