Costa Blancan suomalaiset sivut

Työharjoittelijana Torreviejassa – osa 2

Buenos días, qué tal?
 
Nyt on harjoitteluni aloittamisesta vierähtänyt jo kolme viikkoa ja melkeinpä liian nopeasti nämä päivät täällä hujahtavat. Kuten aloituksesta saatoitte arvata olen aloittanut espanjan kielen opiskelun. Kielikurssi alkoi viikko sitten maanantaina ja tulee olemaan sellainen neljän viikon tehokurssi aloittelijoille. Kaksi kertaa viikossa espanjalaisen Raquelin kanssa tankkaamme alkeita. Oma lähtötaso on ihan nollassa ”una cervezaa ja hasta mañanaa” lukuun ottamatta. Toivotaan, että tästä kurssista jää jotain perusjuttuja mieleen ja saan kipinän jatkaa opiskeluja Suomessa.
 
Kielikurssi on Más Amigos -yhdistyksen järjestämä ja opettaja tulee Instituto Königistä. Más Amigos on yhdistys, joka on tarkoitettu Torreviejassa asuville pohjoismaalaisille. Heillä on jäsenilleen monenlaisia etuja kuten autonvuokrausta, kielikursseja, asunnonvuokrausta, golfkerhoa, retkiä, kahvilatoimintaa jne. Hyvin pitkälle samantapaista toimintaa kuin Suomi-seuralla mutta vähän laajemmalle jäsenistölle.
 
Edellisessä jutussa puhuinkin näistä verkostoista mitä täällä olevilla yrittäjillä on. Tästä hyvänä esimerkkinä kun kävimme Sp-Kodin Riikan kanssa tiistai-iltana tutustumassa Sisustus- ja arkkitehtitoimisto Silander & Holstin palveluihin. Siellä toimivat yrittäjinä sisustussuunnittelija Jaana Pohjanheimo ja sisustusarkkitehti Mariana Ramselius. Jos tarvitset asuntoosi sisustusapua tai vaikkapa myyntistailausta niin täältä löytyy kyllä ammattitaitoiset ladyt. Heillä on myös luotettavat kumppanit erilaisten remonttien tekoon. Kurkkaa  www.silanderholst.com sivusto!
 
Kaiken tämän lisäksi teimme mm. Sp-Kodille YouTube - kanavaa sekä suunnittelimme tulevia Expo Torrevieja 2020 - messuja, jotka pidetään 7. - 8.3. Auditorio Internacionalissa. Muistahan tulla pistäytymään ja moikkaamaan meitä standille!
 
Viikko huipentuikin sitten perjantaina erään rakennuttajan mallitalojen esittelytilaisuuteen San Miguel de Salinaksen kukkuloilla. Niin upeita luksusluokan villoja, joista oli näköalat suolajärville ja merelle. Ja mikä ihana pieni kylä tämä San Miguel de Salinas olikaan. Olin kyllä ihan myyty!
 
Hommat ja tarinat jatkuu taas ensi viikolla. Kuulemisiin!

Kirjoita kommentti