Costa Blancan suomalaiset sivut

Yli 6000 urheilijaa käytti Sports Cityn tiloja 2014

Torreviejan liikuntatoimen johtaja Luis María Pizana kertoi äskettäin 6309 urheilijan käyttäneen suositun Torrevieja Sports City (La Ciudad Deportiva de Torrevieja) -keskuksen harjoittelutiloja viime vuonna. Pizanan mukaan aktiviteetteihin osallistuivat niin lapset kuin aikuiset ja suosituimpia lajeja olivat muun muassa jalkapallo, uinti, käsipallo, rugby, pyöräily, triathlon, yleisurheilu, kriketti sekä tennis.
 
Urheilijoista reilut 4000 kuuluivat espanjalaisiin seuroihin, ryhmiin ja järjestöihin kun taas kansainvälisiä klubeja oli edustettuina 49 reilu 2200 urheilijan voimin.
Kaupungin urheilukeskus on ollut erityisesti pohjoiseurooppalaisten kerhojen suosiossa, sillä monissa maissa säännöllinen harjoittelu on ankaran talven aikana haasteellista. Urheilijoita saapuikin Torreviejaan esimerkiksi Norjasta, Ruotsista, Suomesta, Belgiasta, Iso-Britanniasta, Ranskasta, Islannista, Liettuasta, Venäjältä sekä Hollannista.
 
Pizanan mukaan urheilukeskuksen aktiivinen promootio tuotti odotetun tuloksen ja lukujen odotetaan vuoden 2015 aikana yhä kasvavan. Tähän mennessä tiedusteluja on tullut jo yli 30 kansainväliseltä seuralta ja ryhmiltä, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan urheilukeskuksen tiloissa.
 
 

Kirjoita kommentti