Costa Blancan suomalaiset sivut

Yrittäjäyhdistysstartti, Costa Blanca

TIEDOTE: ESPANJAN SUOMALAISET YRITTÄJÄT, COSTA BLANCAN JAOSTON STARTTIPÄIVÄ
Aika: pe 13.4.2018 klo 10-12
Paikka: 
Nba Consulting-toimistotilat, Calle de Orihuela 102, 03181 Torrevieja.

Oletko Espanjassa, Costa Blancan alueella toimiva suomalainen yrittäjä? Mikäli olet, tämä tilaisuus on tarkoitettu juuri sinulle!Ei ole väliä, onko yrityksesi rekisteröitynä Espanjaan vai Suomeen, kunhan se on rekisterissä ja toiminnassa. 
Myös yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat osallistua tähän tilaisuuteen (ja mahdollisesti myöhemmin rekisteröidyttyään yrittäjiksi itse yhdistykseen). 

Suomen Yrittäjät-yhdistyksen alle on perustettu "Espanjan suomalaiset yrittäjät"-alueyhdistys, jossa toimii tällä hetkellä Aurinkorannikon jaosto.

Nyt on aika käynnistää Costa Blancan oma jaosto, jonka toimintaan ja ideointiin sinä ja yrityksesi olette lämpimästi tervetulleita mukaan! 


Perjantaina 13.4. klo 10-12 pidetään yhdistyksen ensimmäinen, kaikille alueen yrittäjille avoin ideointi-tilaisuus. Siellä osallistujat pääsevät vaikuttamaan siihen, millaista yhdistyksen toiminta tulee olemaan. Kartoitetaan yhdessä toiveita ja tarpeita, joiden pohjalta luodaan toimintasuunnitelma. Varsinainen yhdistyksen käynnistys tapahtuu syksyllä 2018.Tule ihmeessä mukaan kertomaan toiveistasi, tutustumaan ja tapaamaan muita alueen yrittäjiä ja luomaan yhdistystä, joka palvelee meitä kaikkia alueen yrittäjiä!

Oletpa sitten uusi yrittäjä alueella tai toiminut täällä pidempään, osallistuminen kannattaa. Ideointitilaisuuteen osallistuminen ei vielä velvoita sinua mihinkään, joten tule ainakin kurkkaamaan, mistä on kyse.Me uskomme, että yhteistyössä on voimaa! Luomme verkostoja ja synergioita, joista kaikki hyötyvät, niin me yrittäjät kuin meidän asiakkaamme. 


Päivän ohjelma:

- Tervetuloa (Matti / NBA)
.
- Muut Costa Blancan jaoston toimijat esittäytyvät
.
 -Terveiset Aurinkorannikolta (Irina ja Taina)
.
- Kahvitauko ja vapaata jutustelua sekä tutustumista
.
- Ideariihi: vapaita puheenvuoroja ja yhteistä ideointia
.
- Mitä tästä eteenpäin ja tilaisuuden päätös

.
- Halukkaiden kesken vapaamuotoinen illanvietto musiikkibaari Gingerissä klo 20 alkaen.Ilmoittauduthan aamutilaisuuteen mailitse etukäteen, jotta osaamme varata riittävästi kahvia ja istumapaikkoja.

Ilmoittautumiset: Marinka Nyqvist, email: mirage@marinka.fiLämpimästi tervetuloa! 

Toivoo Costa Blancan jaosto:


Matti Honkanen (puheenjohtaja), matti@nbaconsulting.es
Heidi Saarikko (tapahtumat), zariko@zariko.com

Lauri Sintonen (jäsenhankinta, tapahtumat), lauri@jubile.fi
Marinka Nyqvist (sihteeri), mirage@marinka.fi

Kirjoita kommentti