AEFE:n kokous 12.11.2020, Torrevieja

AEFE - Espanjan suomalaisten yrittäjien yhdistys, syysterveiset

Aurinkoinen tervehdys Costa Blancalta ja espanjan suomalaisten yrittäjäyhdistyksen, AEFE:n puolesta!

Kerroimme edellisellä kerralla, että yhdistyksessä puhaltavat tänä syksynä muutoksen tuulet. AEFE:n syksyn jäsenkokous pidettiin Harry’s Lounge & Kitchen -ravintolassa torstaina 12.11.2020 kokoontumisrajoitusten puitteissa. Kokouksessa hyväksytettiin nykyisen toimintakauden hallituksen henkilövalinnat ja näin uusi hallitus on valmis astumaan tositoimiin.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mari Lehtisare. Marilla on kolmen vuoden kokemus Costa Blancalla yrittämisestä ja johtaa omaa catering-yritystä. Hallituksen sihteerin tehtävään astuu Anne Lang, joka on toiminut hierojayrittäjänä alueella yhden vuoden. Anne ottaa vastuun myös rahastonhoitajan tehtävästä. Vanhasta hallituksesta jatkavat tiedottajana Jarno Halme ja varapuheenjohtaja Lauri Sintonen. Hallituksen varajäsenenä toimii Sinikka Halttunen-Havulinna, joka tulee vastaamaan pääasiassa yhdistyksen jäsenhankinnasta.

Asociación de Empresarios Finlandeses de España eli AEFE on tarkoitettu Espanjassa toimiville suomalaisille tai suomalaistaustaisille yrittäjille ja yrityksille, jotka on merkitty Espanjan tai Suomen yritysrekisteriin.

Oman yrityksen perustamisesta ja yrittäjyydestä on tullut monelle meistä yrittäjistä keino toteuttaa haave Espanjaan muutosta. Haluamme yhdistyksessä nyt kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että ollakseen mukana yhdistyksen toiminnassa, ei jäsenten tarvitse olla mukana työelämässä. Tänä syksynä AEFE valmistelee ja tarkentaa kannatusjäsenyyteen liittyviä yksityiskohtia. Yhdistyksen tavoite on olla houkutteleva myös henkilöille, yhdistyksille tai yrityksille, jotka eivät täytä varsinaiseksi jäseneksi ottamisen edellytyksiä. Seuraa tiedotustamme aiheesta!

Ajankohtaisimmat tiedotteet löydät yhdistyksen Facebookista AEFE – Espanjan suomalaisten yrittäjien yhdistys. Ollaan kuulolla!

Tiedotteen on laatinut Anne Lang

Section
Summary
Yrittäjäyhdistyksen syyskokous pidettiin 12. marraskuuta Torreviejassa.