seascape resort

Seascape Resort, uudiskohde Finestratissa - alk. 210 000€

Seascape Resort on uusi asuinkohde Finestratissa, lähellä Benidormia, Alicanten pohjoispuolella. Seascape Resort koostuu terassitaloista sekä erillistaloista eli villoista. Erillistalot ovat kaikki jo löytäneet omistajansa. Terassitaloissa on vielä vapaita huoneistoja, myös yksi kattohuoneisto joka on juuri palautunut myyntiin.

Muut vapaat ovat kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, joissa on kaksi kylpyhuonetta, keittiö ja olohuone sekä iso terassi näkymin Benidormin silhuettiin ja Välimerelle. Ensimmäisen asuinkerroksen huoneistoilla on oma piha.

Katso esittelyvideolta yleissilmäys kohteeseen sekä kierros juuri valmistuneessa kattohuoneistossa.
 
Seascape Resortin hinnat alk. 210 000€ (3h + 2 kph, oma piha, lataa huoneiston pohjapiirros).
 
Kattohuoneistot alk. 253 000€ (pohjapiirros) - myös yksi muuttovalmis kattohuoneisto, 410 000€ - (Etuovi.com) (pohjapiirros).
 

Asuntojen hintaan sisältyy pysäköintipaikka sekä varastokomero talojen alla sijaitsevista parkkihalleista, joihin on pääsy vain asukkailla. Myös sähköauton lataus onnistuu omassa pysäköintiruudussa.

Kohteen suunnittelussa on huomioitu esteettömyys. Osan asunnoista rakentamista ei ole vielä aloitettu joten myös asuntokohtaiset, oman maun mukaan räätälöidyt esteettömyysratkaisut onnistuvat.

Seascape Resort on ympärivuorokautisesti vartioitu. Asukkaiden käytössä on tavanomaisten (=upeiden!) viher- ja uima-allasaluiden lisäksi petankki-, padel- ja tenniskenttä, minigolf, leikkipaikka lapsille, puttauspaikka golffareille, kuntosalit sekä monitoimi-palloilukenttä. Etenkin suomalaisia ilahduttavat kohteesta löytyvät suomalaiset saunat.

Kohteen rakennustyöt ovat käynnissä, ensimmäiset vapaat asunnot luovutetaan joulukuussa 2020. Koko kohteen valmistuminen loppuvuodesta 2022.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut, kerromme mielellämme lisätietoja kohteesta.

Riikka Aukee
Sp-Koti Costa Blana
+358 50 595 5957 tai +34 640 609 863
riikka.aukee@spkoti.fi

Tervetuloa Espanjaan!

 

Summary
• SPONSOROITU ARTIKKELI • Uudiskohde vailla vertaa Finestratissa, lähellä Benidormia. Upeat näkymät Välimerelle ja Benidormin pilvenpiirtäjiin.