Parque natural de La Mata, Torrevieja

Torreviejalaiset haluavat teiden parannusta sekä lisää puistoja ja urheilupaikkoja

Torreviejan kaupunki pyysi taannoin asukkailtaan ehdotuksia siitä, mihin vuoden 2021 budjettia tulisi käyttää ja mitä asioita kaupunkilaiset pitävät tärkeänä. Ehdotuksia saatiin 86 kpl.

40 % ehdotuksista sisälsivät toiveita uusiin investointeihin kuten teiden kunnon parantamista, uusia puistoja, kävelykatuja ja urheilupaikkoja.

30 % ehdotuksista sisälsivät parannuksia palveluihin. Erityisesti toivottiin siivouksen ja jätteidenkeruun tehostamista sekä julkisten tilojen ja rakennusten korjausta ja ylläpidon parantamista.

15 % vastaajista toivoi kaupungin panostavan enemmän erilaisten hankkeiden toteuttamiseen, kuten uuteen juna- ja linja-autoasemaan ja kaupunkivalaistuksen parantamiseen.

Loput 15 % toivoi lisää innovatiivisia hankkeita kuten kaupunkikuvan parantamista, eri alojen messujen ja kongressien järjestämistä sekä kaupunkilaisia palvelevien kännykkäappien kehittämistä.

Kaupunginvaltuuston tekninen osasto analysoi ja arvioi saadut ehdotukset ja selvittää niiden toteutusmahdollisuudet. Jokaiselle ehdotuksia lähettäneelle henkilölle tullaan kertomaan hänen ehdotuksensa tulevaisuus (vaihe ja kehitys).

Lähde: https://www.diariodelavega.com/los-vecinos-de-torrevieja-piden-mejoras-en-carretera-nuevos-parques-e-instalaciones-deportivas-en-los-presupuestos-participativos/

Section
Summary
Asukkailta kysyttiin mihin kaupungin budjettivaroja pitäisi kohdentaa.