Club Finlandia Golf Costa Blanca

Club Finlandia Golf Costa Blanca

Ulkosuomalainen golfseura

Club Finlandia Golf on Espanjan Costa Blancalla toimiva suomalainen golfyhteisö. Tarkoituksenamme on tarjota pelimahdollisuuksia suomalaisille golfareille lähinnä viikkokilpailujen muodossa. Teemme aika ajoin myös matkoja lähiseudun kentille. Peliporukan rungon muodostavat seuran omat jäsenet, joista suurin osa asuu talvisin Torreviejan seudulla. Myös lomailijat ja muut vieraspelaajat ovat tervetulleita mukaan aina kun tilaa on.

*** EDELLYTÄMME ETTÄ KAIKKI PELAAJAT OVAT OTTANEET KORONAROKOTUKSEN***

Pelaaminen

Pelaamme San Javierissa Roda Golf -nimisellä kentällä (rodagolf.com). Rodaan on nykyään saatavilla sekä eripituisia pelioikeuksia että sarjalippuja, joista löytyy tietoa heidän sivuiltaan kohdasta tarifas.Seuran peliajat ovat aina puolenpäivän jälkeen jolloin voimme hyödyntää pelioikeuksien edullisemmat iltapäivähinnat.

Pelaamme vanhaan tapaan lokakuusta huhtikuuhun kolmena päivänä viikossa ja lähtöajat on jo sovittu koko talveksi. Keskiviikko (PB) ja perjantai (LP) ovat edelleen viikkokilpailupäiviä, jolloin lähtöjen maksimimäärä on yleensä 8 -10. Maanantaisin pelataan ruuhka-aikoina pistebogey -kisa, hiljaisina jaksoina vapaita pelejä. Erikoistapahtumat, kuten mestaruuskilpailut, Erkin malja ym. on myös sijoitettu maanantaille, samoin pelaajien toivotaan käyvän reikäpeliottelunsa matalasesongin maanantaipäivinä.  

Hintatiedot ja tarkat aikataulut löytyvät oheisista pdf-liitteistä. Abonot, green feet ja autot maksetaan caddie masterille, seuran veloittamat maksut kilpailun vetäjälle. HUOM: Seuran maksut käteisellä.

Peleihin ilmoittautuminen

Meillä ei ole henkilökuntaa vaan kilpailujen järjestelyt hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Talven aikana jäsenet toimivat vuorollaan pelinjohtajana seuran kapteenin ohjauksessa. Emme järjestä opetusta tai kursseja vaan odotamme että mukaan tulevilla on vähintään perustaidot hankittuna.  Kilpailuissa korkein käytettävä tasoitus on 36 + slope. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjoittamalla nimet listoihin, jotka ovat kansiossa caddie masterin toimistossa.

HUOM: On ehdottoman tärkeää, että jokainen varmasti  huolehtii ajoissa ilmoittautumisista ja mahdollisista peruutuksista. NO SHOW –tapauksia ei saa tulla.

Kenttä on ymmärrettävästi hyvin tarkka siitä, että varausmäärät pitävät paikkansa eikä tyhjiä paikkoja saa jäädä. Pelaajien nimilista pitää antaa kentälle jo keskiviikkona kaikista seuraavan viikon peleistä. Jos joudut perumaan, ilmoita asiasta heti pelinjohtajalle, joka ilmoittaa kentälle. Varaudu siihen, että kenttä voi aina vaatia maksun perutusta varauksesta. Kun siis ilmoittaudut, tee se aina sillä ajatuksella että myös pelaat. Periaatteessa varauksen maksuvelvollisuus poistuu vain siinä tapauksessa, että kenttä on suljettu esim rankkasateen vuoksi. Erittäin tärkeää on,että myös varapaikalla olijan täytyy perua ajoissa jos ei olekaan tulossa, muuten joutuu maksamaan jos paikka vapautuu.

Ruuhka-aikoina otetaan ensin kilpailujen yhteydessä vain säännöllisesti pelaavien vakiopelaajien ilmoittautumisia vastaan, mutta heti kun listat viedään kansioon, voivat myös muut ilmoittautua. Jäsenet voivat ilmoittautua myös seuran puhelimeen, mutta silloin mukaanpääsy varmistuu  vasta kun pelinjohtaja vie nimen listalle. Hän käy kentällä yleensä 2-3 kertaa viikossa. Tapahtuneiden laiminlyöntien vuoksi vieraspelaajien puhelinvarauksia ei pääsääntöisesti hyväksytä vaan ilmoittautuminen on tehtävä listalle. Lisäksi vierailijan täytyy antaa AINA yhteystieto, joko puhelinnumero tai yhteyshenkilönä toimiva seuran jäsenen nimi.

Seuran puhelin: +34 634 317 517

Tärkeää on myös, että kaikki pelaajat ilmoittautuvat kentällä pelinjohtajalle viimeistään 15 minuuttia ennen ensimmäisen lähdön aikaa, joka ilmenee ilmoittautumislistoista ja tämän sivun liitteistä. Pelaajakohtaiset lähtöajat eivät ole nähtävillä etukäteen vaan ne selviävät kilpailupäivänä paikan päällä. Palkinnot jaetaan heti kilpailun jälkeen ja parhaat tulokset julkaistaan näillä nettisivuilla.

La Marquesa

La Marquesa –kenttä tarjoaa seuran jäsenille alennettuja hintoja (liite). Finlandia Golf ei seurana toimi Marquesassa, mutta osa jäsenistä pelaa siellä omana ryhmänään säännöllisesti kolme kertaa viikossa.Hinnat pätevät sekä heidän viikkokisoissaan että myös muina aikoina. La Marquesa -ryhmän yhteystiedot: puh +358 40 7255563, email: marketta.tossavainen@luukku.com

Kaikki tarkemmat tiedot löytyvät oheisista liitetiedostoista:

- Hintatiedot (PDF)
- Kilpailukalenteri/peliajat (PDF)
- Tapahtumakalenteri (PDF)
- Pelaajaohjeet/kilpailumääräykset (PDF)
- La Marquesan tarjoushinnat (PDF)  
 

Taustatietoja

Golfseuran perusti vuonna 1988 Erkki Leppänen, joka myös toimi puheenjohtajana ensimmäiset 25 vuotta kunnes vuonna 2013 jätti vetovastuun muille. Nykyään Erkki ylläpitää omaa golfaiheista facebook -ryhmää suomi golf costa blanca, joka on tarkoitettu keskustelupalstaksi kaikille alueen golfista kiinnostuneille.

Jäseniä seurassa on vuosien varrella ollut yhteensä lähes 800 ja tällä hetkellä jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä on hieman yli 100. Seuran toimintaa ohjaavat suomalaisen käytännön mukaiset yhdistyssäännöt. Yhdistyksellä on johtokunta ja seuran toiminnasta pidetään kirjanpitoa, jonka tilintarkastaja tarkastaa vuosittain. Vuosina 2020-2021 johtokunnan kokoonpano on: Kurt Kyllöinen (puheenjohtaja), Kari Räsänen (kapteeni) sekä Ismo Ropo, Jari Myrttinen ja Ismo Lehtonen. Kullakin jäsenellä on käytännön työskentelyssä oma tehtävänsä ja lisäksi seuralla on erillinen johtokunnan valitsema kilpailutoimikunta.