Harri Niemelä, Sp-Koti Costa Blanca

Nimitysuutinen • Harri Niemelä, Sp-Koti

Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin kuuluva Sp-Koti vahvistaa rivejään Costa Blancalla. 

Espanjassa pitkään asunut ja Costa Blancalla asuntomyyjänä työskennellyt Harri Niemelä on aloittanut Sp-Kodin Torreviejan toimiston palveluksessa. 

“Odotan innolla uutta haastetta Sp-Kodin asiantuntevan tiimin kanssa. Kun olemme nyt vihdoin päässeet eroon koronakurimuksesta, kiinteistönvälityksen näkymät vaikuttavat valoisilta. Kysyntä alkoi selvästi vilkastumaan viime syksynä ja nyt kauppa on käynyt vilkkaasti”, Harri tuumii.

“Meillä on paljon asiakkaita, jotka etsivät nyt loma-asuntoa täältä Costa Blancalta. Jos olet miettinyt asuntosi myyntiä, kannattaa olla yhteydessä, nyt on hyvä aika.

Loistavia uudiskohteita on myös rakenteilla Costa Blancan alueella runsaasti. Myyntiajat ovat nyt lyhyitä, kohteet varataan loppuun todella nopeasti joten jos kiinnostava kohde osuu kohdalle kannattaa toimia”, Harri luonnehtii asuntokaupan kuulumisia.

Jos suunnittelet asunnon hankintaa Espanjasta ota yhteyttä, Harrin tavoittaa puhelimitse 040 547 6236 tai +34 615 623 298 (myös WhatsApp), sekä sähköpostilla harri.niemela@spkoti.fi
 

Section
Summary
Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin kuuluva Sp-Koti vahvistaa rivejään Costa Blancalla.